Den har precis kommit :)

Japp. Den där nystarten som jag nämde i mitt förra inlägg. Det gick jävligt fort där ska jag säga.

Det som har hänt sedan tisdags va att brorsan kom hit. vi drog till Madde och Markus. Det va fett najs.

På onsdag haände det mycket grejer! Så mycket att jag ska försöka filtrera allt lite så inte eran dator laggar sönder när den ska ladda klart sidan, :)

1. Får ett samtal som leder till att jag får ett jobb. (Ska göra min första dag på måndag redan! )

2. Köper biljett till Underoath live Konsert i oslo. (Mina ABSOLUT största idoler.)

3. Går med jocke till 4sound och röjjer runt där i 2 timmar ;)

4. Går ner till tågstationen och möter Madde, Marcus Åhl, Anders och Tobbe,

5. Går hem till madde och dricker kaffe och chillar/laddar upp för konserten.

6. Underoath. (nu blir det en lite längre historia) börjar med att jag, Jocke och markus står längst fram till båda förbanden, Det första sög, det andra va betyldigt mycket bättre, sedan kom de, UNDERAOTH! Självklart stog man längst fram! De va sjuka på senen, de utsrålade så jävla mycket energi på scenen. Det enda som va lite dåligt va att de hade inte satt något ljus på Aaron, (trummor/sång) så man såg han inte så mycket. Ibland så försvann han helt och hållet bakom rökeffekterna. Men men, det gjorde ju inte direkt bandet sämre eller något, För Spencer, (scream/Vox) ägde på så man kände att man ville skrika tills lungorna blödde. Publiken hade en grym respons till bandet och trycket va GRYMT.

Efter att spelningen va slut så kom syntisten ner från scenen och ville "hälsa" lite närmare på publiken, i det ögonblicket så kommer Spencer fram och räcker ut handen, Klart som fan så är man där direkt och sträcker fram handen, Där blev det ett litet handshake med han, efter det så kommer Syntisten fram, och alla samlas kring han för att få autografer och kramar och allt vad det heter. jag och marcus går fram och får en varsin kram vi med.
 
Efter det så skulle Tobbe, Marcus och anders hem. Markus blev med dom ner till tågstationen. Jag och jocke ville inte bli med på det, så vi gick till baksidan av byggnaden och väntade lite på att vi förhoppningsvis skulle få se alla band medlemmar en sista gång. vi hinner och träffa lite folk som vi står och babblar med, Efter ett tag så bangar de flesta ur och går hem. Jag och Jocke står kvar och pratar med de få som va kvar.
 
Kanske 10-15 minuter så kollar jag mig ikring för att bara kolla vilka som va kvar av folket. Vad händer då? jo. SPENCER kommer gåendes mot oss! haha, det va lite komiskt allt, för man ville bara skrika, KOLLA DÄR!!! Men för att undvika psykopat stämpeln i pannan så fick man behålla lugnet, Så gav mig fan på att ta det lugnt, möter upp han på vägen och börjar prata med han. hur grym som helst som bara han är så vill han ju stå och prata med,. Inte bara springa förbi oss och slänga sig in i turnébussen och gömma sig,

Aja, Det blev en jävligt lång spallt det här ändå så jag ska ta det lite snabbt det som e kvar.

Efter det så går jag och Jocke upp till dörren där de kommer ut ifrån. och där möter vi alla bandmedlemmarna en och en. Det va inga andra där heller så jag och Jocke fick allt tid med dom som de kunde ge, Det va en helt sjukt grymm känsla.

Efter allt kortkagande och autografskrivande så lämnar de lite grejer i bussen och kommer tillbax, där ifrån så går vi in på Deli de luca. Står där och pratar om lite allt möjligt och sedan så får jag en liten alone moment med bassisten i bandet.
vi pratar om lite allt möjligt. om spelningen som de har i göteborg. om musik, och sverige allmänt.


Jag kände att kvällen kunde inte bli mer lyckad än så, så Jag och Brorsan bestämde oss för att dra hem.

Bilder lägger jag upp så fort som möjligt på BDB.

Tjing Tjong Tjee!

Good god, can you still get us home?

.. .. ..

Nu väntar man på en nystart iallafall....


RSS 2.0