Nöjes Imorgon.

Ja, Hör ni hur det låter? David Lindberg ska till Karlstad och kolla på Håkan Hellström!! Det e ju helt sjukt.
Jag har alltid varit öppen med all musik. Har verkligen försökt lyssna på allt.  Till och med Dansband, skit musik som Lars winerbeck (stava hans fula namn) Per Gessle. (Haha, stava hans med xD) Jazz, hip hop. ja du, You name it!
Men Håkan har verkligen inte gått att lyssna på. Det är det värsta av det värsta. JA Just han ska jag kolla på imorgon :D haha. Jag har ju sett han på tv hur han är som person, och jag måste ju säga att han är stört skön så. I sin stil lixom.
Och så vet jag ju att han röjjer fett på scenen, att han har en grym närvaro med publiken. vilket är varför man kollar på band live Right?


Är verkligen taggad till tusen xD.


Hoppas det blir skoj bara, Ska ju va med Madde och Markus, och min Nya poolare Erik xD


Hade!

Ja, då ...

Ja, då var det halloween till helgen. Är ni sugna på fest eller? Funderar fan på att dra till stort I år. Är taggad som djuret :D. Man får se hur det blir. Men hör av er om ni blir sugna. Så får vi se om vi kan slå ihop pumporna till en liten fest :D


Luktar mat som fan gör det med :) hongrig som en jude är jag. ne, chao!

Varför?

Japp. Nu sitter jag hos födelsedagsbarnet A. Vi jag inte mycket för tillfället, han krånglar med sin dator. Medan jag försöker fixa med text till de nya låtanra:) Är inne i en period nu, hoppas det bli bra, :)




Vill passa på att säga att det är förjävligt att folk inte uppskattar den uppmärksamhet de får. Själv är jag den som blir evigt tacksam om jag får ens ett sms. Men de som inte ens värdesätter en sådan grej kan ju f*n ha det.

Jag menar, Om en ringer till mig, och frågar om vi ska ses. Den här gången säger vi att jag inte kan. Då beklagar jag och så lägger vi på. Då tänker jag ju självklart att eftersom att han/hon ringde sist så är det aoutomatiskt min tur. och det gör jag "with pleasure" inget snack om saken lixom.


Men det verkar som att folk glömmer bort det där med att ge och ta. De får sina sms. och svarar torrt och drygt. det de glömmer bort är att det faktiskt en person som har lagt ner sin tid och energi, och bryr sig såpas mycket om denna människa och vill prata. eller. ja, fattar ni? folk uppskattar inte att de har faktiskt människor runt om kring dom som bryr sig.


De som känner sig träffade a detta hoppas jag verkligen att ni tänker till lite. Så jävla sjukt. Detta argument tar aldrig slut känner jag. Får ge mig innan det blir för jobbigt.


Det jag menar är. Bry er lite mer, så svårt är det inte.

Japp.

Jag och brorsan sitter och slappar, kollar på youtube och lite sådant.
Pratade med J på msn förut med, vi prata lite om det här med att ha någon. om närhet och allt ikring det. Vi delade rätt så många åsikter faktiskt. Diggade att hon sa en del saker som verkligen va väldigt överraskande. Gött och höra :D.

Får se vad som händer sedan. Kanske drar ner och fixar med lägenheten.


Danm straight

:D

Ja!! Äntligen! nu hittade jag den, en Hyr dvd som har gått ut lämna in före datum xD haha, vill inte säga hur länge det är heller men för länge iallafall. :D.

I tisdags så va jag och Markus och sökte jobb i Karlsad, eller rättare sagt, så va vi till Karlstad och sökte jobb i norge. får väl se om de ringer snart. jag går inte en meter utan telefonen iallafall. Vill så gärna tillbaka till oslo. Det va så j*vla gött att bo där alltså.


Idag har jag inget planerat mer än att lämnatillbaka dvd:n, :D

måste tillägga att jag är sjukt taggat på 15 november med. Tyckter verkligen att ni ska dit. 40 kr inträde. 16 år åldersgräns.




Ny vecka.

Har precis varit ute och rastat hundarna. De tyckte verkligen inte om vädret, och det kan jag säga att det gjorde inte jag heller. hoppas det blir bättre till imorgon bara. Ska te Karlstad med Bro och söka jobb, får hoppas det går bra xD



Måste säga det nu i tid med! :) kolla vad ni gör lördag den 15:de November. Har ni inget planerat så tycker jag verkligen att ni ska åka till Karlstad och kolla på HerBrightSkies , Yashin från Skottland :) sjukt bra grejer. Plus att man själv även ska spela där :) Med Heading Back Home. Det kommer bli sjukt Kul. Glömde säga att det ä på UNO med.

Any questions? Let me know ;P


Trött.




Ja, den här helgen har vatit super lugn, lugnaste på mycket, mycket länge. Har varit i munkfors hela helgen. Det började med att jag och bror min va ner lägenheten som han ska flytta in i nu och städade. Han som bodde där innan va rå alkis. så lägenheten luktar inpyrd rök, sprit och f*an allting. Så vi försökte vi få det fräschare, men det kommer allt att ta sitt lilla tag, :( under tiden som vi gjorde det så kom syrran från eksjö :D det va fan ett tag sedan man såg henne :) Efter allt städ och slit så drog vi till kusin balle och tog några öl, satt och bara mådde göör gött :). körde lite stampa med leroy ;) det va skoj, som alltid.



På lördagen så blev det bara slappa och må gött, va och kikade på festen nedanför mig på kvällen, men stannade kanske bara i 30 min.

Idag åkte syrran hem. vilket va lite trist. Hem till Eksjö. Får väl hoppas att man kan ta sig tid och råd att åka och hälsa på henne någon gång då :)


Nu blir det till att glo på tv.

what ever.

Gött.






Nu har man käkat mat mat. Å fy f*n vad gött det va. mammas mat e bäst :D.
Snart ska jag ner till kusin Balle. Yeah! you heard me! It's Balle. Ska väl sitta och prata om gårkvällens bravader och sådant xD.

Nemän, Tjenare!

Haha, nu var det dax, Davve har varit så duktig och läst bloggar det senaste så han kände att det var på tiden att han fixade en egen blogg nu :). tyvärr så har jag inte någon häftig design, fick ta det som fanns, vet ju inte hur man fixar det där med designar, men om ni känner att ni har lite tid att döda så får ni ju gärna fixa en åt mig xD.

Aja, maten väntar :) see ya!

Välkommen till min nya blogg!


RSS 2.0