Musik!

Får börja med att tacka Madde ger mig lite "oppläring" på hur saker och ting funkar här på.... ..... .... NEJ! tänker inte säga det ordet, får bara panik när jag tänker på alla uppfuckade kändisar på denna sidan säger det. som kissie, amandavardet och de där knäppa stollarna, xD haha, hoppas ni fattar vilket ord det är jag menar.


Aja! Nu kommer jag till det som jag egentligen tänkte ta upp.

Många tror säkert att jag är en tvättäkta metal/rock nörd, jag kan väl egentligen säga att det kanske till en liten grad stämmer, men jag har en musikgenre som jag är sjukt svag för också. Den skulle man kunna säger är totala motsatsen till metal. Det är inte dansband eller gangsta rap om ni tror det. HAHAHA! NEVER.

Aja. jag slänger upp en länk på det som jag pratar om.






För er som inte vet vad det är. Så är det proggresiv psytrance.

It sends me to lala land!

I love it!

Impuls inlägg!

Hahaha, kom och tänka på gamla gubbar, de går  0,05 meter i timmen. och bara klagar, men när de pratar så hör man knappt vad de säger för att om de skulle prata i normal samtalsljudnivå (krångligt ord) så skulle de få stroke kombinerat med spasmatiska ryckningar i rektumet.

men den här gubben har bevisat motsatsen.

en jävla sköning,


Watch and learn:

http://www.youtube.com/watch?v=ngc978y6rCU


SCHAS OVE! SCHAAAAAASSS!!!

Fy fan, Har nyss duschat och klämt en cigg, nu ligger jag i sängen och har det här typiska syndromet som jag hade för typ 2 år sedan, jag trodde att det hade gått över, jag hade fått kontroll över det, men ikke sa nikke.

nu e den tebax, BESLUTSÅNGEST!! Fett jobbigt, när jag har 2 val att välja mellan, och båda är grejer som är antingen lika roliga, jag tjänar lika mycket på dom, det blir som att välja mellan colera och pest, fast Positivt.

men men, jag får bli en vrångröv framöver och bara besuta mig för något då. för jag kan ju inte klyva mig direkt i 2 delar.

Idag är det redan FF!!! d.v.s  Fucking friday, äckligt fort veckorna går när man jobbar hårt om dagarna, 
Jobbet är riktigt najs, igår blev det Dolly dimples pizza. för att vi hade vart så duktiga och satt nytt reckor i sendte produkter. vi skickar ungefär 75 000 produkter varje dag från vårat skift. sedan är det 2 skift till varje dag, och typ 10 avdelningar till. så norge, FAN VAD NI SKICKAR POST!!!




 

Reborn?

Jepp. fruktansvärt länge jag skrev här, vågar egentligen inte ens kolla när det senaste inlägget kom, men men.

det blir nog så att jag skriver så fort jag inte är arbetslös, all vet ju hur förslappad man bli av att inte ha ett jobb.

men men, det är precis som ni befarar, Davve bor numera i Grorud (en förort till Oslo.)

Jobbar på Posten i avdeling MSM. Ja, MSM, inte MSN. vad det står för har jag inte fattat än, vet att de första 2 är Multi sortering, är jävligt mycke hårdare än vad det är. Men det är sjukt gött.



RSS 2.0